Povestea unei imagini

2

Evenimentul organizat de asociația noastră pe 6 octombrie a avut multe momente frumoase, cu energie bună – am făcut sport, am cântat și am dansat, ne-am jucat și ne-am făcut prieteni noi. Însă un moment cu totul și cu totul special a fost cel al fotografiei de grup. Părinți, bunici, străbunici, prieteni, prieteni ai unor prieteni, cu toții purtând tricourile mov inscripționate cu “Învinge Dravet! Start!”, și-au dat mâna și au oprit parcă timpul în loc. A fost multă emoție în aer în clipele acelea, de parcă doar gândurile și visele celor 68 de suflete unite zburau pe deasupra. Vă mulțumim tuturor celor care ați făcut posibil acest moment.

2 Comments

  1. berzescu ana

    am si eu o fetita cu epilepsie din pacate nu i se opresc crizele si am incercat f multe anticonvulsive are 1 an si 3 luni si face crize de la 2 luni are probleme si cu musculatura va rog sa mi dati un sfat unde sa mai merg

  2. Dravet Romania

    Buna ziua,
    Va rugam sa ne trimiteti pe adresa de mail dravet@dravet.ro cit mai multe amanunte:de unde sunteti,ce medic va urmareste,ce schem de tratament aveti…si un numar de contact si va vim contacta cit mai curand!
    Multa sanatate si..Exista Speranta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tu ce ştii despre epilepsie?

Cum să te implici

Pentru realizarea proiectelor noastre, avem nevoie de sprijinul tău.

Află cum poţi ajuta

Made by Dravet.ro

Braţară silicon
40 RON

Vezi toate obiectele >

Asociația pentru Dravet și alte Epilepsii Rare este membru fondator al Federației Europene pentru Sindromul Dravet (DSEF)