Cum să te implici

Citește raportul anual al asociației pentru 2014 și raportul anual 2013.

Printre proiectele noastre pe termen lung se numără: susținerea și consilierea familiilor, un acces mai bun la medicația de generație nouă, creșterea gradului de cunoaștere a formelor rare de epilepsie, prin organizarea de evenimente și conferințe, dar și prin crearea unei biblioteci cu studii de specialitate. Pentru realizarea acestor proiecte, avem nevoie de sprijinul tău.

Dacă vrei să contribui printr-o donație la realizarea proiectelor noastre, contul asociației este RO91INGB0000999903238491 (RON) deschis la ING Bank, Sucursala Unirii.

Dacă ești o persoană fizică, ne poți susține completând formularul 230, prin care direcționezi către noi 2% din impozitul pe venit.

Dacă reprezinți o companie, putem încheia un contract de sponsorizare în limita a 0,3% din cifra de afaceri și 20% din impozitul pe profit.

De asemenea, avem permanentă nevoie de voluntari. Dacă vrei să ne pui la dispoziție o parte din ideile și timpul tău, contactează-ne.

Tu ce ştii despre epilepsie?

Cum să te implici

Pentru realizarea proiectelor noastre, avem nevoie de sprijinul tău.

Află cum poţi ajuta

Made by Dravet.ro

Braţară silicon
40 RON

Vezi toate obiectele >

Asociația pentru Dravet și alte Epilepsii Rare este membru fondator al Federației Europene pentru Sindromul Dravet (DSEF)