Maraton după maraton

0

Asociația noastră va susține duminică, 7 octombrie, echipa de alergători a PwC România la Maratonul Internațional al Bucureștiului. Cei peste 200 de membri ai acesteia au ales să participe la probele din cadrul competiției purtând funde mov în semn de solidaritate cu copiii cu forme rare de epilepsie din România.

„Pentru ediția din acest an am ales să susținem și o cauză umanitară, echipa PwC România alergând pentru Asociația pentru Dravet și ale Epilepsii Rare. Încercăm astfel să atragem atenția asupra unei maladii care rămâne deseori nediagnosticată în România și să sensibilizăm autoritățile pentru investiția într-un centru performant de diagnostic, pentru ca toți cei afectați de această boală să poată beneficia de tratamentul necesar cât mai din timp”, a precizat Peter de Ruiter, Liderul Departamentului de Consultanță Fiscală și Juridică, PwC România, participant la rândul său în proba de semi-maraton.

Este cea mai amplă participare a PwC România de până acum la maratonul de la București, având participanți înscriși la toate cursele competiției, de la întrecerea copiilor până la proba de maraton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tu ce ştii despre epilepsie?

Cum să te implici

Pentru realizarea proiectelor noastre, avem nevoie de sprijinul tău.

Află cum poţi ajuta

Made by Dravet.ro

Braţară silicon
40 RON

Vezi toate obiectele >

Asociația pentru Dravet și alte Epilepsii Rare este membru fondator al Federației Europene pentru Sindromul Dravet (DSEF)