Avem nevoie de voi!

0

La sfârșit de martie, avem două evenimente la care vă așteptăm să ne susțineți. Primul eveniment va avea loc pe 24 martie, între orele 10.30-16 și este un talcioc organizat pentru strângerea de fonduri destinate deschiderii centrului de zi “Există Speranță”. Întâlnirea este posibilă datorită oamenilor cu suflet din spatele Talciocului Urban și al celor de la Școala Liberă Waldorf. Vă așteptăm cu lucruri felurite de cumpărat și de gustat, cu activități pentru copii și cu timp de povestit.

Cel de-al doilea eveniment este prilejuit de Ziua Internațională a Epilepsiei, cunoscută ca Purple Day, ce are loc în fiecare an în întreaga lume pe 26 martie. Noi vom fi în Piața Universității, în zona statuilor, începând cu ora 16.30, pentru a dansa aproximativ 30 de minute, îmbrăcați în mov și pentru a ne celebra copiii, rudele sau prietenii afectați de epilepsie. Vă așteptăm și acolo, să le urăm împreună o viață fără crize!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tu ce ştii despre epilepsie?

Cum să te implici

Pentru realizarea proiectelor noastre, avem nevoie de sprijinul tău.

Află cum poţi ajuta

Made by Dravet.ro

Braţară silicon
40 RON

Vezi toate obiectele >

Asociația pentru Dravet și alte Epilepsii Rare este membru fondator al Federației Europene pentru Sindromul Dravet (DSEF)